Tyylillä JJK:n kanssa

In Miesten pukeutuminen, yhteistyö by Harri Pii

Aaron’s rakastaa urheilua. Pari viikkoa sitten uutisoimme yhteistyöstä JYP:n kanssa, mutta kesästä 2016 lähtien olemme tehneet yhteistyötä myös toisen jyväskyläläisen huippuseuran, jalkapalloseura JJK Jyväskylän kanssa. Vaikka olemme pieni paikallinen yritys, mielestämme on tärkeää olla osaltamme tukemassa Keski-Suomalaista urheilua – yhteistyössä on voimaa. Allekirjoitamme myös täysin JJK:n arvot, joita ovat paikallisuus, vastuullisuus sekä rakkaus; seuran toiminta perustuu paikallisen yhteisön toimintaan ja edustusjoukkueen runko koostuu aina pääosin keskisuomalaisista pelaajista. Koko seuran toimintamallit ja junioritoiminta rakennetaan kestäväksi, pitkäjänteiseksi ja menestyksestä riippumattomaksi – ja mikä tärkeintä, aina positiivisuuden kautta ja rakkaudesta jalkapalloon.

JJK taistelee Ykkösessä

JJK Jyväskylä on Keski-Suomen suurin palloiluseura, joka koostuu ensi kaudella Ykkösessä pelaavasta edustusjoukkueesta sekä JJK Juniorit ry:n pyörittämästä aktiivisesta juniorijaostosta. Lisäksi omista junioreista on koottu reservijoukkue Villiketut, jotka pelaavat Kolmosessa, sekä SM-sarjassa pelaavat A-nuoret ja Ykkösessä kilpailevat B-nuoret.

Jalkapallon seuratoiminta alkoi Jyväskylässä vuonna 1923, kun JyP eli Jyväskylän Palloilijat perustettiin. Vuonna 1977 jalkapallo ja jääkiekko erkanivat ja jalkapalloilijat siirtyivät JYP-77 nimen alle. Vuonna 2000 JJK:n organisaatiorakenne uusittiin ja perustettiin JJK Jyväskylä ry. Vuonna 2006 seura nousi Ykköseen ja historiallinen nousu Veikkausliigaan toteutui syksyllä 2008, jonka jälkeen JJK Keski-Suomi Oy perustettiin. Seura pelasi pääsarjatasolla viiden kauden ajan, jotka huipentuivat vuonna 2011 saavutettuihin pronssimitaleihin sekä osallistumiseen kesän 2012 UEFA Europa Leaguen otteluihin. Kauden 2013 päätteeksi JJK putosi sarjatasoa alemmaksi Ykköseen, mutta viime kaudella joukkue pääsi pelaamaan vuodeksi Veikkausliigaan. Tulevana kesänä JJK taistelee jälleen kovatasoisessa Ykkösessä.

Aaron’s ja JJK Jyväskylä tekevät yhteistyötä.

Tyylikkäinä kohti kesän pelejä

JJK:n valmistautuminen tulevaan kauteen on kiivaimmillaan – sarja-avaus tapahtuu Jyväskylän Harjun Stadionilla kuukauden kuluttua 28.4 KPV:tä vastaan. Kesken kiireisen harjoituspeli- ja treenikauden saimme joukkueesta vieraaksemme kaksin kappalein futisenergiaa; huhtikuuhun saakka joukkueen päävalmentajana toimivan Juha Pasojan sekä tälle kaudelle KuPS:ista Kettupaitoihin siirtyneen hyökkääjän Patrik Alaharjulan. Puimme miehet päästä varpaisiin keväisiin asuihin ja valitsimme molemmille kaksi casual-tyylistä asukokonaisuutta – toinen neuleella ja toinen solmiolla varustettuna. Mitäs tykkäätte näistä keväisistä asuista JJK-twistillä maustettuina?

Ryhdikästä ja raikasta

Patrikin ensimmäinen look on takuutoimiva kokonaisuus. Pirteän oranssi puuvillaneule tuo sopivasti keväistä raikkautta asun muuten hillittyyn värimaailmaan. Kokonaisuuden kruunaa kiiltäväpintaiset ja supertrendikkäät, nauhalliset kengät. Ja jos kevätviima pääsee yllättämään, asun voi täydentää tyyliin sopivalla puuvillapäähineellä.

Oranssi puuvillaneule Fynch-Hatton, sini-valkoraidallinen kauluspaita Stenströms, tummanharmaa irtotakki Oscar Jacobson, sammalenvihreä taskuliina Amanda Christensen, harmaat puuvillahousut Alberto, kengät PBO.

Kirkkaat värit, kuten oranssi, kuuluvat tähän kevääseen.

Stetsonin tyylikäs villa-puuvillapäähine suojaa kevättuulelta.

Juhan ensimmäisessä lookissa on keväisiä värejä yhdistettynä miehekkäisiin elementteihin; ruskeaan lierihattuun ja rouheisiin nahkakenkiin. Tummansininen ja klassinen irtotakki toimii monessa tilanteessa ja asussa, niin kuin myös tässä. Näin keväisin vaaleat sävyt alkavat vallata kauppojen hyllyjä ja hyvä niin – ne näyttävät ja tuntuvat taas todella raikkailta synkän talven jälkeen.

Vaalea puuvillaneule Fynch-Hatton, lila kauluspaita Stenströms, ruskea taskuliina Amanda Christensen, vaaleanharmaat puuvillahousut Alberto, irtotakki Kaleva, ruskea lierihattu Stetson, nahkakengät PBO.

Raikkaita värejä, jotka toimivat täydellisesti yhdessä.

PBO:n konjakinruskeat nahkakengät on brogue-tyyliset – ja niissä on asennetta.

Astetta skarpimpaa solmiolla

Patrikin toinen asukokonaisuus on kuin lupaus tulevasta kesästä; täynnä valoa ja värejä! Kirkkaanpunainen neulesolmio ja taskuliina yhdistettynä raikkaan sinisen sekä ruskean sävyihin ei voi saada aikaan muuta kuin hymyn huulille. Hatulla tai ilman – tässä asussa sinut huomataan!

Stetsonin vaalea lierihattu on kevään uutuus.

Patrikin kauluspaita Stenströms, neulesolmio Amanda Christensen, taskuliina Matex, irtotakki Sand, puuvillahousut Alberto, lierihattu Stetson, ruskeat nahkakengät PBO.

Sininen ja punainen yhdistettynä raitaan on raikas ja trendikäs yhdistelmä.

PBO:n ruskeanahkaiset chelsea-bootsit sopivat kevääseen.

Juhan toinen asukokonaisuus on yhtä aikaa klassisen tyylikäs ja supertrendikäs. Sini-harmaa-violetti on todella toimiva väritrio ja sopii yllättävän monelle suomalaiselle. Kun valitset muuten skarppiin asuun puuvillahousut ja rennommat nauhalliset nahkakengät, kokonaisuudesta tulee sopivan siisti, muttei sliipattu.

Lila kauluspaita Stenströms, solmio ja taskuliina Amanda Christensen, irtotakki Cavaliere, puuvillahousut Alberto, pellavapäähine Stetson, nahkakengät Barbour.

Harmoninen asukokonaisuus, jossa on upeita kuoseja; vinoraitaa, medaljonkia, pilkkua ja kalanruotoa.

Menneellä talvikaudella JJK on pelannut Respect Suomen Cupia ja harjoitusottelut ovat suurelta osin jo pelattu; 14.4.2018 JJK pelaa kuitenkin vielä yhden harjoitusottelun Jyväskylän Viitaniemessä FCV:tä vastaan, ennen 28.4 tapahtuvaa sarja-avausta, jolloin kouvolalainen KPV matkustaa JJK:n vieraaksi Harjun Stadionille. JJK:n koko kesän 2018 otteluohjelma on nähtävissä seuran kotisivuilla.

Nyt jos koskaan tarvitaan kaikki keski-suomalainen tuki ja kannustus JJK:lle, pidetään yhdessä Kettupaitojen lippu korkealla – Harjulla nähdään!