Päivitä asusi kevääseen!

In Miesten pukeutuminen by Harri Pii

Kauan odotettu kevät on pian täällä. Mennyt talvi on tuonut meille kelejä laidasta laitaan; on tullut lunta enemmän kuin miesmuistiin ja pakkaset paukkuneet, mutta myöskään loskakeleiltä ei olla vältytty. Viikonvaihteessa vietämme pääsiäistä ja huhtikuu kolkuttaa aivan nurkan takana, joka tarkoittaa sitä, että on aika vaihtaa talven kylmältä viimalta ja tuiskulta suojanneet vaatteet, paksut neuleet ym. kepeämpiin materiaaleihin ja tuoda asuihin piristystä keväisillä kuoseilla ja väreillä. Millä keinoin päivittää asut kätevästi keväisiin versioihin, siitä lisää seuraavaksi – esittelyssä kevään ensimmäiset tärpit tyylikkääseen ja pirteään kevätpukeutumseen a’la Aaron’s!

Tartu väreihin

Laadukkaat sekä klassiset asukokonaisuudet toimivat vuodesta toiseen ja niitä on helppo piristää väreillä eri vuodenaikojen mukaan. Näin kevään kynnyksellä värit yleensä kirkastuvat ja mukaan tulee myös vaaleampia pastellisävyjä – tänä keväänä erityisesti pinkki, punainen, oranssi ja eri sinisen sävyt ovat trendikkäitä. Kevätauringon paistaessa kirkkaat värit näyttävät todella hyviltä ja tuovat energiaa itselle sekä muille kanssaihmisille.

Värit kuuluvat kevääseen! Pinkki puuvillaneule Fynch-Hatton, kauluspaita Stenströms, puuvilla-strech bleiseri Frenn Helsinki, housut Alberto, päähine Stetson, kengät PBO ja nahkainen salkku Saddler.

Sininen, harmaa, pinkki ja konjakinruskea on herkullinen yhdistelmä!

Vaikka et olisikaan suuri värien ystävä, näin kevään kynnyksellä suosittelemme kuitenkin kokeilemaan värejä edes pieninä annoksina; valitse pirteä taskuliina muuten hillittyyn asukokonaisuuteen tai klassinen kauluspaita pastellisilla raidoilla varustettuna – ja tunne värien energiaa tuova vaikutus!

Frenn Helsingin sinisävyisessä farkkubleiserissä on rento leikkaus ja sen voi pukea todella monen eri asun kanssa. Takin materiaalina on hengittävä puuvilla, yhdistettynä stretchiin. Vaaleanpuna-valko-raidallinen kauluspaita Stenströms, puuvillaneule Fynch-Hatton, taskuliina Amanda Christensen.

Fynch-Hatton on liikkeemme uusi tuttavuus; heiltä on saatavilla mm. todella hienoja ja korkealaatuisia puuvillaneuleita, kevään eri väreissä.

Raitaa ja kukkaa

Erilaiset kuosit ovat olleet pinnalla jo pitkään ja tänä keväänä trendikkäin pukeutuja tarttuu raitoihin ja kukkakuoseihin. Moni mies vieroksuu pukeutua kuoseihin, mutta aivan turhaan. Usein käy nimittäin niin, että kun kerran uskaltautuu pois sieltä omalta mukavuusalueelta ja valitsee asuunsa jotain muuta kuin yksiväristä ja tylsää, tuppaa saamaan kanssaihmisiltä kehuja ja ihailevia katseita – ja rohkaistuu pukeutumisessaan toistekin.

Liituraidallisessa pellavapuvussa on rento leikkaus ja se on supertrendikäs. Puku Frenn Helsinki, kauluspaita Stenströms, päähine Stetson, taskuliina Matex, nahkaiset kengät PBO.

Sinisävyinen raita yhdistettynä valkoiseen ja ripaukseen punaista = raikas kevätlook!

Vaatteilla ja kuoseilla voi rohkeasti leikitellä niin halutessaan, kunhan tekee sen hyvällä maulla ja tyylikkäästi – ja mikä olisikaan paras vuodenaika pienelle leikittelylle kuin Neiti Kevät?

Myös päähineet ovat saaneet uudet keväiset lookit. Vaaleanbeige pellava-puuvillapäähine Stetson.

Tummansininen ja kiiltäväpintainen, huipputrendikäs nahkakenkä PBO.

Kepeät luonnonmateriaalit + kevät = toimii!

Suosittelemme myös kevään pukeutumiseen luonnonmateriaaleja; ympäri vuoden toimivat villa ja puuvilla saavat seurakseen pellavan, joka toimii loistavasti päivien pidentyessä ja auringon lämmittäessä. Kasvista valmistettava pellava on materiaalina erittäin hengittävä, kestävä ja viileä, eikä sähköisty, sopien loistavasti kevään ja kesän pukeutumiseen. Pellavasta valmistetut vaatteet ovat kiiltäväpintaisia ja ne tunnistaa jäykähköstä kankaasta – pellavan ei kuulukaan olla täysin sileä, vaan sen tulee mukautua ja elää vartalon omien muotojen mukaan.

Todella raikas kevätlook! Oranssiraidallinen merinovillaneule sekä sinisävyiset liituraidalliset pellavahousut Frenn Helsinki, villa-pellava päähine Stetson, pellavahuivi Amanda Christensen, siniset mokkanahkaiset kengät PBO.

Kevät tuo pukeutumiseen värejä ja kuoseja.

Raidallinen oranssi merinovillaneule Frenn Helsinki, vaaleansininen kauluspaita Stenströms, päähineet Stetson, nahkavyö Saddler.

Irtotakki vai neulebleiseri?

Irtotakki on aina tyylikäs valinta ja toimii vuodenajasta riippumatta, mutta usein myös tämän klassikkovaatteen materiaalit vaihtuvat näin kevään kynnyksellä kevyempiin kankaisiin; villan lisäksi puuvillaiset sekä pellavaiset irtotakit toimivat säiden lämmetessä loistavasti. Tänä keväänä voit myös valita perinteisen irtotakin sijasta ryhdikkään neulebleiserin; pue se rennosti kauluspaidan ja solmion kaveriksi ja vedä jalkaan kivipestyt farkut sekä siistit nahkakengät, jolloin lookisi on casual & trendikäs – ja asussa on takuulla mukava kulkea pitkin keväisiä katuja!

Casual ja trendikäs asukokonaisuus! Vaaleanharmaa merinovillableiseri Frenn Helsinki, vaaleansininen kauluspaita Stenströms, tummanvihreä solmio Amanda Christensen, kivipestyt siniset farkut Alberto, harmaa nahkavyö Bassa Collina, konjakinruskea nahkakenkä Playboy.

Skarppi solmio tuo muuten rentoon asuun ryhtiä ja uskottavuutta.

Trendikkäin solmio on tällä hetkellä kuvan mukainen eli leveä. Irtotakin voi tänä keväänä korvata rennolla neulebleiserillä.

Playboyn konjakinruskea ja soljellinen nahkakenkä on supertyylikäs!

Toivotetaan kevät tervetulleeksi ja otetaan ilo irti lisääntyvästä valosta – hyvin pienillä päivityksillä voit tuoda muuten klassiseen asuusi kaivattua keväistä fiilistä ja energiaa, pitkän ja pimeän talven jälkeen.

Tervetuloa meille Aaron’sille katsastamaan kevään uutuuksia – joka päivä tulee jotain uutta ja parhaat viedään ensimmäisenä!