Hellettä & nyrkkeilyä

In Miesten pukeutuminen, yhteistyö by Harri Pii

Kiitos postauksen tyylikkäät mallit Markku Martikainen & Juho Kiljain / JTN.

Kesän lämpö on täällä! Viime viikolla kertailimme fiksut ohjeet turvalliseen auringonpalvontaan ja tällä viikolla haluamme esitellä teille hellepäivien tyyliä sporttisten mallien avustuksella; Jyväskylän Työväen Nyrkkeilijät eli JTN järjestää 26.5.2018 historiansa toiset Taren eli Tarmo Uusivirran muistokilpailut Jyväskylän Monitoimitalolla ja kutsukilpailujen kunniaksi seuran nyrkkeilijät Markku Martikainen sekä Juho Kiljain saapuivat meille Aaron’siin stailattavaksi ja kuvattavaksi. Tarmo Uusivirran muistokilpailuihin on kutsuttu laadukas kattaus Suomen eturivin nyrkkeilijöitä, joten luvassa on takuulla viihdyttävä nyrkkeilyilta – tarkemmat tiedot tapahtumapäivän ohjelmasta sekä illan otteluista löytyvät Facebookista sekä seuran kotisivuilta.

Tarmo Uusivirran muistokilpailut järjestetään jo toisen kerran 26.5.2018. Ottelut alkavat klo:18.00 Jyväskylän Monitoimitalolla ja luvassa on takuulla viihdyttävää nyrkkeilyä.

Nyrkkeilyä jo vuodesta 1945

JTN eli Jyväskylän Työväen Nyrkkeilijät on perustettu vuonna 1945 ja saavuttanut menestystä läpi historiansa ajan. Varsinkin 70-luvulla seuraan tuli paljon uusia junioreita ja vuosikymmen oli loistokas, kun Tarmo Uusivirta, Hannu Luhanko ja kuvissammekin loistava Markku Martikainen voittivat SM-kultamitalit sekä Jyrki Savolainen ja Leo Tolvanen himmeämmät mitalit vuonna 1975 järjestetyissä junioreiden SM-kilpailuissa Tampereella. Tämän jälkeen menestystä SM-tasolla ja kansainvälisesti saavutettiin laajalla rintamalla useiden vuosien ajan. Tare eli Tarmo Uusivirta kilpaili loistavavasti myös kansainvälisillä nyrkkeilyareenoilla, voittaen Euroopan mestaruuden vuonna 1979 ja kaksi MM-hopeaa vuosina 1978 ja 1982. Taren ensimmäisen MM-hopean kunniaksi seura hankki kunniapalkinnoksi puisen TARMO-patsaan, jolla seura palkitsee jäseniään menestyksekkään työn johdosta.

Tällä hetkellä JTN järjestää toimintaa sekä kilpa- että kuntonyrkkeilijöille ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan seuran järjestämiin harjoituksiin. Lisätietoa seuran toiminnasta ja yhteystiedot löytyvät JTN:n kotisivuilta.

Markku Martikainen ja Juho Kiljain ovat saavuttaneet paljon menestystä ja tuoneet mainetta edustamalleen seuralle JTN:lle.

Tyylikkäänä myös hellepäivinä

Kun lämpömittarit kohoavat +20 asteeseen ja yli, monen tekee mieli keventää pukeutumistaan, pukeutumalla lyhyempiin lahkeisiin ja vilpoisiin kesäpaitoihin. Alberton laadukkaat puuvillashortsit sekä Stenströmsin tyylikkäät pellava- ja puuvillapaidat ovat loistava valinta tyylititetoisille kuumien kesäkatujen kulkijoille. Molemmilta merkeiltä on saatavilla loistava valikoima eri värejä ja kuoseja, joilla piristää kesäpukeutumista, mutta myös hillitympien värien ystäville löytyy runsaasti vaihtoehtoja.

Markun värikäs look sopii aikuiselle miehelle. Pellavapaita Stenströms, puuvillashortsit Alberto, kesähattu Stetson, mokkaloaferit PBO.

Pellavapaita on loistava valinta hellepäiviin. Paita Stenströms, shortsit Alberto, hattu Stetson.

Hellepäivien varustukseen kuuluu myös tyylikäs lipallinen tai lierillinen hattu, joka suojaa auringon haitallisilta säteiltä, mutta tuo myös skarppia tyylikkyyttä muuten kevyempään asukokonaisuuteen. Stetsonin kesäiset päähineet ovat tyyli- ja laatutietoisen pukeutujan valinta kesähelteille.

Juholla yllään kesäisiä värejä ja laadukkaita materiaaleja Stenströmsiltä, Albertolta ja Stetsonilta. PBO:n mokkaloaferit ovat todella mukavat jalassa ja helppo pukea kesäkuumalla.

Pellavapaita Stenströms, pirteäkuosiset puuvillashortsit Alberto ja hattu Stetson.

Pellava on hengittävä ja vilpoinen luonnonkuitu, joka kuuluu olennaisesti kesään. Stenströmsin pellavapaidat ovat todella laadukasta ja kestävää materiaalia. Stetsonin lierihattu tuo muuten kepeään asuun sopivaa tyylikkyyttä.

Luonnonmateriaaleista pellava, puuvilla, villa ja silkki ovat kuin tehty kesäkuumalle, sillä ne hengittävät ja ovat vilpoisia materiaaleja verrattuna hiostavan kuumiin tekokuitukankaisiin. Erityisesti pellava kuuluu olennaisesti kesään ja sitä voimme suositella lämpimästi. Laadukasta pellavaa löytyykin kesäsesongin tuotteistamme runsaasti niin paitoina, irtotakkeina, housuina, pukuina kuin myös asusteina.

Markulla yllään Stenströmsin pirteäkuosinen pellavapaita, Meyerin puuvillashortsit, Stetsonin puuvilla-pellavapäähine sekä hartioilla viileneviin kesäiltoihin sopiva Fynch-Hattonin puuvillapaita.

Pirteät kuosit ja värit kuuluvat kesään. Pellavapaita Stenströms, shortsit Meyer, päähine Stetson, neule Fynch-Hatton.

Kesäpukeutumisessa voi huoletta leikitellä erilaisten tyylien kanssa. Moni talviaikaan hillitympi pukeutuja innostuu kesällä väreistä ja kuoseista – ja hyvä niin, sillä pirteä asu virkistää usein omaa sekä kanssaihmisten mielialaa. Värien ja kuosien kanssa leikittely tulee kuitenkin tehdä tyylikkäästi, jotta kokonaisuus säilyy harmonisena ja tyylikkäänä; pirteäkuosisen yläosan kanssa on turvallista valita pelkistetympi alaosa tai toisinpäin, jolloin kokonaisuudesta ei tule liian levoton. Klassiset ja laadukkaat asusteet on helppo yhdistellä monenlaisten asujen kanssa, joten niihin kannattaa panostaa.

Juholla yllään supertrendikäs kesähelteiden asu. Puuvillapaita Stenströms, puuvillashortsit Alberto, olkaimet Helsingin Olkain, mokkapäähine Stetson, mokkaloaferit PBO.

Olkaimet voi pukea leikkisästi harteille tai tiputtaa rennosti lanteille. Tummansiniset olkaimet Helsingin Olkain.

Stenströmsin pirteäkuvioinen puuvillapaita ja Stetsonin kepeä mokkapäähine sopivat trenditietoiselle värien ystävälle.

Tervetuloa helteet ja tervetuloa hellepäivien pukeutujat – liikkeemme on täynnä uutuuksia tyylikkään kesämuodin ystäville! Meiltä löydät myös aina palvelevan ja ammattitaitoisen henkilökunnan sekä vaatturipalvelut.

Kuvien tyylikkäät herrat eli Markku Martikainen ja Juho Kiljain edustavat JTN -nyrkkeilyseuraa, joka järjestää 26.5.2018 Taren eli Tarmo Uusivirran muistokilpailut Jyväskylän Monitoimitalolla – miehet toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan viihdyttävään nyrkkeilyiltaan!